Деловая сеть Львов
Компании:3 340
Товары и услуги:115
Статьи и публикации:23
Тендеры и вакансии:0

ПП Девіс (приватне підприємство Девіс)
Информация может быть не достоверна

ПП Девіс працює в галузі будівельної хімії з 2001 року Розроблено серію сучасних полікарбоксилатних супепластифікаторів у бетони, в пористі бетони і ін. та будрозчини з підтвердженими випробовуваннями. ПП Девіс (приватне підприємство Девіс)
Адрес79052, Львів, п/с2739
Телефон+380 (096) 478-79-93
Сайтwww.parcem.net
Дополнительный сайтparcem.lv.ds-ua.net
Электронная почта
Контактное лицоПроцайло Тамара Олександрівна
Часы работыз 9-00 до 17-00

ПП Девіс займається сучасними науковими розробками будівельної хімії  і після випробувань впровадженням в будівництво, зокрема в бетон і будівельні розчини. Пропонуємо Вашій увазі найсучасніший суперпластифікатор полікарбоксилатного походження під загальною назвою ПАРЦЕМ.

      Добавки Парцем відносяться  до сильнопластифікуючих,дія яких має вагомий вплив на високоефективне диспергування цементу .За рахунок цього появляються важливі якості будівельних матеріалів і властивостей вагомо і революційно значимі для будівництва і для нашого добробуту.При допомозі суперпластифікатора ПАРЦЕМ появилась унікальна можливість при одних і тих же умовах піднімати марку бетону або зберігати ту ж марку при реальному зниженні кількості цементу, або ж досягнути даних успіхів при нижчій марці ,або економія цементу на 10-15%.

    ПП ДЕВІС розширює аудиторію знайомств з новітнім видом пластифікаторів в будівництві для бетонів, пінобетонів,  штукатурки і кладки, для заливки теплої водяної підлоги ,  для скріплення стиків при монтажі збірних залізобетонних конструкцій,  у створенні легкоукладальних стяжок для теплої водяної підлоги в домашніх умовах і своїми руками , успішне застосування перлітових утеплювачів для "теплої штукатурки" та інші новітні впровадження, що є на часі.      

    Застосування ПАРЦЕМу в піноблоках стало одним із недавніх  винаходів нашої фірми при вивченні технологічного принципу приготування пінобетону. При цьому спостерігаємо значиме підвищення міцності піноблоків і можливість опробування їх при використанні в несучих стінах будови,що немаловажливо і достатньо економно.

      Фірма приділяє постійну увагу ознайомленню і вивченню нових наукових підходів в області пропозицій у будівельної хімії і створення на цій основі нових розробок, що підтверджене відповідними випробуваннями і впровадженням, підтвердженими  атестованими лабораторіями. ПП ДЕВІС пропонує комплексні послуги в галузі будівельних хімії. У нас Ви знайдете не тільки кваліфіковане обслуговування, товари за прийнятними цінами, але і допомогу добре навченого професійного персоналу.

                                                                 

Рейтинг:
посмотреть все (10)

Товары и услуги

Багатофункціональний суперпластифікатор парцем Багатофункціональний суперпластифікатор парцем
Информация может быть не достоверна
Багатофункціональність Парцему - це його високоефективне значення в диспергуванні цементу , допуску води лише для процесу гідратації та відштовхованню її надмірної кількості в результаті стеричної дії
30 гр.
Парцем-1 - добавка полікарбоксилатного походження, завдяки якій проходить диспергування цементу (вапна) в розчині та економні і полегшені умови штукатурки чи мурування.
24 гр.
Добавка подається разом з цементом, до (рекомендується) або після подачі піни і сприяє збільшенню поверхні диспергованого цементу.
39 гр.
Добавка з допомогою високого диспергування цементу створює умови успішного розтікання і збільшення міцності стяжки під підлогу.
28 гр.

Статьи и публикации

Група ПАРЦЕМ належить до полікарбоксилатних сполук, що проявляють гідрофільно-гідрофобний вплив в присутності стеричного фактору на властивості цементу при використанні у будівництві.
08.11.2014
Ведуча роль ПАРЦЕМу для перлітових утеплювачів Ведуча роль ПАРЦЕМу для перлітових утеплювачів
Информация может быть не достоверна
Добавка групи ПАРЦЕМ належить до одних з найефективніших у виявленні особливих можливостей утеплення приміщень з допомогою перлітових утеплювачів.
09.11.2014
×