Деловая сеть Львов
Компании:3 340
Товары и услуги:115
Статьи и публикации:23
Тендеры и вакансии:0

Deluxe by Bezvuliak
Информация может быть не достоверна

У нашому масажному салоні Deluxe by Bezvuliak багато різних спа послуг Масаж Мішечками Тай Дзи , Аюрведичний , Пілінги та багато інших. Приходьте ми підбереме послугу саме для Вас! Deluxe by Bezvuliak
Адресг. Львов, вул. Руданського 3а
Телефон+380 (97) 333-14-45
Сайтbezvuliak.com
Электронная почта

Наш масажний салон об’єднав в собі найкращі розслаблюючі, оздоровчі масажні традиції країн Азії та Європи: Тибетський, Тайський, Аювердичний,  Стоун-терапію, масаж трав’яними мішечками Тай Дзи і багато власних авторських методик, які вже неодноразово отримували перемогу на “Чемпіонатах України з масажу”, “Чемпіонатах Західної України з масажу”, на Всеукраїнському турнірі “МасажProfi”, на Всеукраїнському турнірі “Битва Титанів”, а також заслужили любов та визнання клієнтів.

Після щоденної метушні усім нам хочеться відпочити від справ і скинути з себе тягар повсякденних турбот і тривог. Дуже часто ми навіть не помічаємо як у гонці за успішністю та досягненнями ми розтрачуємо свою енергію, здоров’я і звертаємо з шляху самовдосконалення. Як результат, страждає наше здоров’я – фізичне та духовне. Саме для того аби відновити Ваш стан та наповнити натхненням та добром ми створили найкращий спа салон у Львові та ідеальну команду.

Рейтинг:
×