Деловая сеть Львов
Компании:3 340
Товары и услуги:115
Статьи и публикации:23
Тендеры и вакансии:0

Simat
Информация может быть не достоверна

«Simat» – одне з провідних агентств у галузі промислової автоматизації компонентів і обладнання для різних галузей промисловості. Simat
АдресЛьвів, вул. Хімічна 4, кімната 47
Телефон+380 (32) 241-44-44
Сайтsimat.com.ua/ru/cat-engines
Электронная почта

Приватне підприємство «Simat» вже понад 10 років успішно веде свою діяльність на українському ринку. Протягом цього періоду команда висококфаліфікованих фахівців продовжує вдосконалюватися для наших клієнтів. Ми пишаємося тим, що є одними з провідних дистриб'юторів в Україні продукції автоматизації таких фірм як SIEMENS, ABB, FESTO, Phoenix Contact і інших.

До компанії «Simat» звертаються для того, щоб провести промислову автоматизацію. Це цілком можливо здійснити для всієї організації, але для цього знадобиться спеціальна автоматика, а також різні системи управління виробництвом.

Виробники інтелектуальних машин можуть допомогти задовольнити потреби вашого бізнесу. За допомогою інноваційних рішень реально покращити безпеку промислової автоматизації. В компанії «Simat» ви зможете придбати потрібні пристрої з поліпшеною функціональністю. Вони також допоможуть позитивно вплинути на продуктивність компанії та ефективність її діяльності.

Рейтинг:
×