Деловая сеть Львов
Компании:3 340
Товары и услуги:115
Статьи и публикации:23
Тендеры и вакансии:0

Який матрац купити, поради щодо вибору від магазину Велам
Информация может быть не достоверна

Який матрац купити, поради щодо вибору від магазину Велам
20.06.2017
Про те який матрац слід купувати, декілька порад щодо вибору від інтернет-магазину Velam.

     Матрац - це інвестиція на довгі роки, і, перш за все, інвестиція в комфорт і власне здоров'я. І який купити матрац залежить від наших потреб.

     Ще одним елементом є тип матраца - пружинні, кишенькового типу, з латексу та піни, які відрізняються властивостями. Для людей, що спали удвох краще буде хороший матрац відсіками, який завдяки відповідній конструкції точково реагує на тиск і не дає відчуттів і рухів іншої людини. Алергіки по достоїнству оцінять відмінну циркуляцію повітря, яку забезпечує латекс, а прихильники традиційних рішень будуть в захваті від комфорту і довговічності матраців з піни.

     Матраци кишенькового типу. Це ще одна категорія моделей, заснованих на конструкції пружинного стали. Відрізняються вони тим, що кожна пружина знаходиться в окремому кишені, а значить, робота одного не впливає на іншу. Це має особливе значення, коли ми спимо удвох - зміна положення особа сплячої поруч не так відчувається, як на інших типах матраців. Ми уникаємо, таким чином, так званого ефекту "хвилі", який виникає, коли, наприклад, ворочаємося з боку в бік. І тому вони забезпечують зручний сон і точково реагують на тиск тіла. Незалежно від вибору матраца, важливо, щоб його придбання було продиктовано турботою про власне здоров'я, і ​​хорошому, восстанавливающем відпочинку.

матрасы велам     Дбаючи за матрацом, ми не тільки продовжуємо термін його служби, але і збільшуємо власний комфорт і гігієну відпочинку, про що наголосив представник інтернет-магазину Velam.lviv.ua.Протягом першого підлозі року матрац необхідно один раз в місяць повертати вперед, назад. Це запобігає точкової деформації матраца. Якщо матрац двосторонній, то рекомендується також повертати вгору - вниз (літня сторона матраца, розташована зверху, а більш теплий зимовий - знизу).

     Через те, що тіло сильно нагрівається під час сну, після пробудження, варто залишити матрац, відкритим близько 20 хвилин. Це дозволить випаруватися накопичилася в ньому вологи. Для того, щоб продовжити термін служби матраца, варто також придбати спеціальний чохол або гігієнічну накладку. Вони захищають матрац від бруду, а в разі затоплення знижують ризик проникнення рідини в будинок. Ступінь жорсткості матраца повинна бути пристосована до ваги його майбутньої експлуатації. Для осіб з мініатюрним статурою кращими є матраци м'які і середньо-жорсткі, а в разі, якщо людина більш важкий, то йому краще підійдуть матраци жорсткі. І звичайно мають значення також індивідуальні переваги. Щоб перевірити ступінь жорсткості матраца, яка є оптимальною, варто провести простий тест - в положенні лежачи на спині необхідно вставити долоню під спину. Якщо долоню входить з невеликим опором, це означає, що матрац є для нас оптимальним, а якщо ми не можемо її вставити, то занадто м'яким.

Інтернет магазин матраців Velam - це безкоштовна доставка по всій Україні, єдина низька ціна, величезний асортимент матраців, ліжок і товарів для дому.

Информация о продавце
  • +380 (098) 159-24-89
  • Львів, вул. Богдана Хмельницького, №200
  • velam.lviv.ua
Єдиний офіційний представник продукції Велам у Львові. Представляємо увесь модельний ряд матраців від Миколаївської фабрики Velam. Також у нас можна придбати ліжка, подушки та аксесуари для снів.
×