Деловая сеть Львов
Компании:3 340
Товары и услуги:115
Статьи и публикации:23
Тендеры и вакансии:0

Ведуча роль ПАРЦЕМу для перлітових утеплювачів
Информация может быть не достоверна

Ведуча роль ПАРЦЕМу для перлітових утеплювачів
09.11.2014
Добавка групи ПАРЦЕМ належить до одних з найефективніших у виявленні особливих можливостей утеплення приміщень з допомогою перлітових утеплювачів.

    ПЕРЛІТОВІ УТЕПЛЮВАЧІ-екологічний,природний,довговічний,натуральний утеплювач будинків,особливо даху, стін, поверхів.Природне походження-порода вулканічних залишків. Природний утеплювач під назвою "теплі штукатурки". Перше примінення в Україні знайшов на Львівщині. Рецепти відносно прості, але ефективне виготовлення утеплювача реалізувало себе саме з використанням сукупності дій хімічних добавок, ведуче значення серед яких зайняв ПАРЦЕМ. Природне походження перліту сприяє багатогранному його використанню, в тому числі і в сільському господарстві. Зовнішній вигляд -біла дрібногранульована дуже легка форма . Завдяки своїм властивостям легкого матеріалу зберігати тепло, перліт у вигляді легко спіненого матеріалу (разом з цементом і комплексною добавкою ПАРЦЕМ) знайшов своє особливе примінення в будівництві. Легка подача розчину на поверхи або залив в опалубки для стін, дахів та високе утримування тепла зробили його дуже популярним на Західній Україні.Вже напротязі 6 років ПАРЦЕМ перспективно використовується в цьому природному і екологічно чистому утеплювачі. По дії Парцем виконує незаміниму і ведучу роль в основних характеристиках ПЕРЛІТу як важливого для українського клімату утеплювача в будівництві і особливо зараз при енергетичній скруті нашої держави.  
     На малюнку представлена характерна форма використання ПЕРЛІТу для утеплення.Використання ПАРЦЕМУ для рецепту утеплювача з ПЕРЛІТом випробуване і давно популярне в західних областях України. Це недорогий і дуже ефективний засіб, а ПАРЦЕМ-4 з додатковими добавками , які відповідають всім умовам використання ПЕРЛІТу для утеплення, давно зайняв в цьому незмінну роль. Приготування і використання перлітового утеплювача обсолютно можливе в домашніх умовах.. (додатково див. www.perlit.in.ua ).

посмотреть все (2)

Другие статьи и публикации компании:

Група ПАРЦЕМ належить до полікарбоксилатних сполук, що проявляють гідрофільно-гідрофобний вплив в присутності стеричного фактору на властивості цементу при використанні у будівництві.
08.11.2014
Информация о продавце
ПП Девіс працює в галузі будівельної хімії з 2001 року Розроблено серію сучасних полікарбоксилатних супепластифікаторів у бетони, в пористі бетони і ін. та будрозчини з підтвердженими випробовуваннями.
×