Деловая сеть Львов
Компании:3 340
Товары и услуги:115
Статьи и публикации:23
Тендеры и вакансии:0

Використання добавки ПАРЦЕМ-6 в цементно-піщаній чепепиці.
Информация может быть не достоверна

Використання добавки ПАРЦЕМ-6 в цементно-піщаній чепепиці.
41 гр.
Купить
Використання ПАРЦЕМ-6 є особливою новинкою підняття міцності піщано-цементної покрівлі або , зберігаючи міцність черепиці, забезпечити економію цементу .

ПЕРЛІТОВІ УТЕПЛЮВАЧІ-екологічний, природний, довговічний, натуральний утеплювач будинків, особливо даху, стін, поверхів.Природне походження-порода вулканічних залишків.Найбільш поширений природний утеплювач під назвою "теплі штукатурки".  Рецепти відносно прості, але ефективне виготовлення утеплювача реалізувало себе саме з використанням сукупності дій хімічних добавок, ведуче значення серед яких зайняв ПАРЦЕМ.  По дії Парцем виконує незаміниму і ведучу роль в основних характеристиках ПЕРЛІТу.

На малюнках представлені характерна форма використання сірого і білого ПЕРЛІТу для утеплення. Використання ПАРЦЕМУ для рецепту утеплювача з ПЕРЛІТом випробуване і давно популярне в західних областях України. Це недорогий і дуже ефективний засіб, який абсолютно екологічний при використанні в побутових умовах і умовах більш широкого призначення. Приготування і використання перлітового утеплювача обсолютно можливе в домашніх умовах. Характерною рисою перліту є його поступове збільшення об`єму при набухання в присутності невеликої кількісті води та при плюсовій температурі до +40С. Він є особливо ефективним при теплоізоляційній штукатурці різного виду як зовнішній чи внутрішній, так і в міжстінних заповненнях чи, наприклад , міжкрокове заповнення для внутріщнього утеплення даху.Рекомендуються багато рецептур, але в питанні теплоізоляціїї особливим є використання перліту з цементом і пластифікатором Парцем без додаткових наповнювачів, наприклад піску, поскільки пісок втягує вологу,а перліт,навпаки висушує приміщення. Таким способом запобігається поява плісені, грибків,тощо.  Рецепти перлітової штукатурки в присутності ПАРЦЕМ дозволяють використовувати розчини з цементом, гіпсом і також з вапном.

Добавка Парцем-4  подається в розчин в присутності води і цементу .

Доза  добавки 6-12 мл на 1 кг в"яжучого.

посмотреть все (10)

Другие товары и услуги компании:

Парцем-1 - добавка полікарбоксилатного походження, завдяки якій проходить диспергування цементу (вапна) в розчині та економні і полегшені умови штукатурки чи мурування.
24 гр.
Багатофункціональний суперпластифікатор парцем Багатофункціональний суперпластифікатор парцем
Информация может быть не достоверна
Багатофункціональність Парцему - це його високоефективне значення в диспергуванні цементу , допуску води лише для процесу гідратації та відштовхованню її надмірної кількості в результаті стеричної дії
30 гр.
Добавка подається разом з цементом, до (рекомендується) або після подачі піни і сприяє збільшенню поверхні диспергованого цементу.
39 гр.
Добавка з допомогою високого диспергування цементу створює умови успішного розтікання і збільшення міцності стяжки під підлогу.
28 гр.
Парцем-4 в "теплих штукатурках" з перлітом. Парцем-4 в "теплих штукатурках" з перлітом.
Информация может быть не достоверна
Парцем-4 знайшов своє популярне впровадження в перлітових утеплювачах завдяки створенню міцної штукатурки та легкому укладанню при транспортуванні в місця утеплення стін, дахів, тощо. Увага!!!
28 гр.
Роль пластифікатора парцем в будівельних блоках Роль пластифікатора парцем в будівельних блоках
Информация может быть не достоверна
Випробовано і впроваджено можливість використання пластифікатора ПАРЦЕМ в блоках з різним походженням наповнювачів.
38 гр.
Информация о продавце
ПП Девіс працює в галузі будівельної хімії з 2001 року Розроблено серію сучасних полікарбоксилатних супепластифікаторів у бетони, в пористі бетони і ін. та будрозчини з підтвердженими випробовуваннями.
×