Деловая сеть Львов
Компании:3 340
Товары и услуги:115
Статьи и публикации:23
Тендеры и вакансии:0

Роль пластифікатора парцем в будівельних блоках
Информация может быть не достоверна

Роль пластифікатора парцем в будівельних блоках
38 гр.
Купить
Випробовано і впроваджено можливість використання пластифікатора ПАРЦЕМ в блоках з різним походженням наповнювачів.

Випробувано та впроваджено успішне використання пластифікатора ПАРЦЕМ в блоках з різними наповнювачами (газобетон, шлакобетон, керамзитобетон та ін.) Завдяки високому диспергуванню в'яжучого         (цементу, вапна,глини, гіпсу і т. д.) пластифікатором ПАРЦЕМ відбувається розвиток збільшення поверхні взаємодії в'яжучого з водою, за рахунок чого значимомо піднімається міцність блоку, що є фактором незалежності від природи походження наповнювачів. Пластифікатор виступає в даному випадку сильним диспергатором в'яжучого.

  Доза 6-14 мл пластифікатора на 1 кг в'яжучого (цементу чи ін.) 

Увага!!! ЦІНИ ЗНАЧИМО ЗАЛЕЖАТЬ ВІД ОПТУ !

посмотреть все (10)

Другие товары и услуги компании:

Пластифікатор парцем в цеглі Пластифікатор парцем в цеглі
Информация может быть не достоверна
Розроблено і випробувано вагомий вплив пластифікатора ПАРЦЕМ на міцність цегли завдяки високоефективному диспергуванню складових цегли -глини, вапна і цементу.
38 гр.
Добавка з допомогою високого диспергування цементу створює умови успішного розтікання і збільшення міцності стяжки під підлогу.
28 гр.
Сьогодні з допомогою пластифікатору ПАРЦЕМ можна створювати мистецький декор стін, використовуючи при цьому перлітову натуральну штукатурку.
28 гр.
Багатофункціональний суперпластифікатор парцем Багатофункціональний суперпластифікатор парцем
Информация может быть не достоверна
Багатофункціональність Парцему - це його високоефективне значення в диспергуванні цементу , допуску води лише для процесу гідратації та відштовхованню її надмірної кількості в результаті стеричної дії
30 гр.
Використання ПАРЦЕМ-6 є особливою новинкою підняття міцності піщано-цементної покрівлі або , зберігаючи міцність черепиці, забезпечити економію цементу .
41 гр.
Добавка подається разом з цементом, до (рекомендується) або після подачі піни і сприяє збільшенню поверхні диспергованого цементу.
39 гр.
Информация о продавце
ПП Девіс працює в галузі будівельної хімії з 2001 року Розроблено серію сучасних полікарбоксилатних супепластифікаторів у бетони, в пористі бетони і ін. та будрозчини з підтвердженими випробовуваннями.
×