Деловая сеть Львов
Компании:3 340
Товары и услуги:115
Статьи и публикации:23
Тендеры и вакансии:0

Парцем-4 в "теплих штукатурках" з перлітом.
Информация может быть не достоверна

Парцем-4 в "теплих штукатурках" з перлітом.
28 гр.
Купить
Парцем-4 знайшов своє популярне впровадження в перлітових утеплювачах завдяки створенню міцної штукатурки та легкому укладанню при транспортуванні в місця утеплення стін, дахів, тощо. Увага!!!

ПЕРЛІТОВІ УТЕПЛЮВАЧІ-екологічний, природний, довговічний, натуральний утеплювач будинків, особливо даху, стін, поверхів.Природне походження-порода вулканічних залишків. Природний утеплювач під назвою "теплі штукатурки". Перше примінення в Україні знайшов на Львівщині. Рецепти відносно прості, але ефективне виготовлення утеплювача реалізувало себе саме з використанням сукупності дій хімічних добавок, ведуче значення серед яких зайняв ПАРЦЕМ. Вже напротязі 6 років ПАРЦЕМ перспективно використовується в цьому природному і екологічно чистому утеплювачі. По дії Парцем виконує незаміниму і ведучу роль в основних характеристиках ПЕРЛІТу як важливого для українського клімату утеплювача в будівництві і особливо зараз при енергетичній скруті нашої держави.

 На малюнках представлена характерна форма використання ПЕРЛІТу для утеплення.Використання ПАРЦЕМУ для рецепту утеплювача з ПЕРЛІТом випробуване і давно популярне в західних областях України. Це недорогий і дуже ефективний засіб, а ПАРЦЕМ-4 з додатковими добавками , які відповідають всім умовам використання ПЕРЛІТу для утеплення, давно зайняв в цьому незмінну роль. Приготування і використання перлітового утеплювача обсолютно можливе в домашніх умовах.. (додатково див. www.perlit.in.ua ).

   Доза 6-12 мл на 1 кг цементу

Увага!!! ЦІНИ ЗНАЧИМО ЗАЛЕЖАТЬ ВІД ОПТУ !

посмотреть все (10)

Другие товары и услуги компании:

Використання ПАРЦЕМ-6 є особливою новинкою підняття міцності піщано-цементної покрівлі або , зберігаючи міцність черепиці, забезпечити економію цементу .
41 гр.
Сьогодні з допомогою пластифікатору ПАРЦЕМ можна створювати мистецький декор стін, використовуючи при цьому перлітову натуральну штукатурку.
28 гр.
Багатофункціональний суперпластифікатор парцем Багатофункціональний суперпластифікатор парцем
Информация может быть не достоверна
Багатофункціональність Парцему - це його високоефективне значення в диспергуванні цементу , допуску води лише для процесу гідратації та відштовхованню її надмірної кількості в результаті стеричної дії
30 гр.
Пластифікатор парцем в цеглі Пластифікатор парцем в цеглі
Информация может быть не достоверна
Розроблено і випробувано вагомий вплив пластифікатора ПАРЦЕМ на міцність цегли завдяки високоефективному диспергуванню складових цегли -глини, вапна і цементу.
38 гр.
Роль пластифікатора парцем в будівельних блоках Роль пластифікатора парцем в будівельних блоках
Информация может быть не достоверна
Випробовано і впроваджено можливість використання пластифікатора ПАРЦЕМ в блоках з різним походженням наповнювачів.
38 гр.
Парцем-1 - добавка полікарбоксилатного походження, завдяки якій проходить диспергування цементу (вапна) в розчині та економні і полегшені умови штукатурки чи мурування.
24 гр.

Товары и услуги других компаний:

Трубы полиэтиленовые напорные для подачи воды ПЭ100 Трубы полиэтиленовые напорные для подачи воды ПЭ100
Информация может быть не достоверна
Трубы диаметром от 20 до 630мм со стандартными размерными отношениями : SDR-11; SDR-13,6; SDR-17; SDR-21; SDR-26.
Информация о продавце
ПП Девіс працює в галузі будівельної хімії з 2001 року Розроблено серію сучасних полікарбоксилатних супепластифікаторів у бетони, в пористі бетони і ін. та будрозчини з підтвердженими випробовуваннями.
×