Деловая сеть Львов
Компании:3 340
Товары и услуги:115
Статьи и публикации:23
Тендеры и вакансии:0

Пластифікатор ПАРЦЕМ в декоративній перлітовій штукатурці
Информация может быть не достоверна

Пластифікатор ПАРЦЕМ в декоративній перлітовій штукатурці
28 гр.
Купить
Сьогодні з допомогою пластифікатору ПАРЦЕМ можна створювати мистецький декор стін, використовуючи при цьому перлітову натуральну штукатурку.

Перлітова штукатурка, завдяки натуральному походженню і прояву вище згаданих властивостей та простоті дешевизні її виготовлення набуває все більшої популярності в Україні . Сьогодні, як відомо (див. ПАРЦЕМ4) цією штукатуркою утеплюють приміщення не тільки ззовні, але й всередині, горища, підвали, дахи, тощо. Безумовно натуральний продукт перліт бере своє, поскільки запобігає  ще й сирості, а значить не допускає грибок (зауважую, що попередній грибок він висушує і може не до кінця справитись, тому треба його зняти, а після штукатурки вже не появиться). Однак популярність натуральної штукатурки , створеної в такий спосіб, набула  дальшого модернізування. Сьогодні, дякуючи комплексній добавці ПАРЦЕМ, яка сприяє екологічному зростанню об’ємності перлітової штукатурки, можна створювати мистецький декор стін. Особливо, якщо під руками є нехитрий інструмент простих декорних шпателів або майстерних додатків скульптурного походження (див.Рис.). Все це сьогодні створює напрямок декору під назвою  ДЕКОР ПЕРЛІТОВОЇ ШТУКАТУРКИ, наділений такими ознаками:

природнє походження, забезпечення  позбавлення сирості і грибків, міцність на десятки років, зберігання високих утеплюючих можливостей, утримання високого рівня аури приміщень, легкодоступний і  простий засіб для шикарного мистецького декору.
Детальніше тут: http://www.parcem.net

посмотреть все (10)

Другие товары и услуги компании:

Пластифікатор парцем в цеглі Пластифікатор парцем в цеглі
Информация может быть не достоверна
Розроблено і випробувано вагомий вплив пластифікатора ПАРЦЕМ на міцність цегли завдяки високоефективному диспергуванню складових цегли -глини, вапна і цементу.
38 гр.
Роль пластифікатора парцем в будівельних блоках Роль пластифікатора парцем в будівельних блоках
Информация может быть не достоверна
Випробовано і впроваджено можливість використання пластифікатора ПАРЦЕМ в блоках з різним походженням наповнювачів.
38 гр.
Добавка з допомогою високого диспергування цементу створює умови успішного розтікання і збільшення міцності стяжки під підлогу.
28 гр.
Парцем-4 в "теплих штукатурках" з перлітом. Парцем-4 в "теплих штукатурках" з перлітом.
Информация может быть не достоверна
Парцем-4 знайшов своє популярне впровадження в перлітових утеплювачах завдяки створенню міцної штукатурки та легкому укладанню при транспортуванні в місця утеплення стін, дахів, тощо. Увага!!!
28 гр.
Використання ПАРЦЕМ-6 є особливою новинкою підняття міцності піщано-цементної покрівлі або , зберігаючи міцність черепиці, забезпечити економію цементу .
41 гр.
Багатофункціональний суперпластифікатор парцем Багатофункціональний суперпластифікатор парцем
Информация может быть не достоверна
Багатофункціональність Парцему - це його високоефективне значення в диспергуванні цементу , допуску води лише для процесу гідратації та відштовхованню її надмірної кількості в результаті стеричної дії
30 гр.
Информация о продавце
ПП Девіс працює в галузі будівельної хімії з 2001 року Розроблено серію сучасних полікарбоксилатних супепластифікаторів у бетони, в пористі бетони і ін. та будрозчини з підтвердженими випробовуваннями.
×