Деловая сеть Львов
Компании:3 340
Товары и услуги:115
Статьи и публикации:23
Тендеры и вакансии:0

Купуємо високоякісний матрац Мемо-ролл
Информация может быть не достоверна

Купуємо високоякісний матрац Мемо-ролл
24.07.2017
Матрац Мемо-ролл плюси та мінуси, кращі ціни на матрац мемо ролл у інтернет магазині Комфорто!

     Наш матрац Мемо-ролл Take & Go пропонує Вам високий рівень комфорту при відпочинку і граничну м'якість. У цій моделі відсутні пружини, тому сам виріб помітно легше. При виробництві Мемо-ролла застосована інноваційна технологія "Memory Foam", яка дозволяє матрацу чуйно реагувати на зміну температури тіла людини, що лежить на нім, і повністю повторювати його вигини.

     Фахівці вважають, що подібне рішення спрощує засипання, перешкоджає виникненню безсоння і покращує кровообіг, знімаючи зайве навантаження з м'язів, суглобів і хребта.

     До складу цього матраца входить всього п'ять шарів. Два з них - це чохол, ще два - прошарок спеціальної піни і безпосередньо матеріал Memory Foam. Детальніше про функції кожного з шарів розказано нижче.

     Чохол виготовляється з щільної стрейчевой тканини, вироблюваної у Бельгії. Цей матеріал має високу міцність до механічного стирання завдяки високому вмісту волокон природного походження. Він здатний добре вбирати усю зайву вологу, забезпечувати нормальний рівень циркуляції повітря, а зовні має приємну напомацки текстуру.

     Піна високої міри еластичності робиться згідно унікальної технології, що обумовлює її незвичайні властивості. Її структура має безліч мікроскопічних пір, які сприяють тому, щоб матеріал був досить еластичним і довго зберігав експлуатаційні характеристики. Пружність піни утворює той самий упор, який корисний для Вашого хребта.

     Memory Foam по своїй структурі є комірчастою піною, яка накачана повітрям. Цей матеріал здатний "запам'ятовувати" і відтворювати контури людського тіла. На відміну від попередніх шарів, Memory Foam не чинить безпосереднього опору при тиску на нього вагою людини. Швидше навпаки, саме він бере на себе місію розслабити усі Ваші члени, що обов'язково благотворно позначиться на Вашому кровообігу.

     Матрац Мемо-ролл виготовляється виключно з екологічно чистих матеріалів, а тому абсолютно нешкідливий для Вашого здоров'я. Крім того, любителям "зеленої" продукції буде приємно дізнатися, що він також не завдає шкоди природі в цілому. Усе вищесказане підтверджується міжнародним сертифікатом відповідності Okotex 100.

посмотреть все (5)

Другие статьи и публикации компании:

Як правильно вибрати ортопедичний матрац Як правильно вибрати ортопедичний матрац
Информация может быть не достоверна
Ортопедичні матраци від Sleep&Fly - подаруєте собі комфортний сон! Ми розкажемо як вибрати кращі матраци від виробника Sleep&Fly
26.07.2017
На чому реально заощадити при покупці матраца? На чому реально заощадити при покупці матраца?
Информация может быть не достоверна
Економія грошей при покупці матраца. Як правильно економити при покупці матраца
25.07.2017
Широкий вибір матраців у Києві Широкий вибір матраців у Києві
Информация может быть не достоверна
Правильно підібраний ортопедичний матрац, звичайно, не вилікує вас ні від остеохондрозу, ні тим більше від хребетної грижі, але, проте, істотно поліпшить якість вашого життя...
01.08.2017
Ортопедичні матраци у великому асортименті у Львові Ортопедичні матраци у великому асортименті у Львові
Информация может быть не достоверна
Щоб людина добре працювала і почувала себе добре йому просто необхідно відпочивати не менше 8 годин на добу.
01.08.2017

Статьи и публикации других компаний:

KAVERS - Якісні меблі для вашого будинку KAVERS - Якісні меблі для вашого будинку
Информация может быть не достоверна
Кращі меблі для дому, шафи купе, кухні, матраци, ліжка пропонує компанія KAVERS
26.07.2017
Информация о продавце
  • +380 (097) 080-18-11
  • м. Львів вул. Б. Хмельницького 212
  • komforto.com.ua
Інтернет магазин ортопедичних матраців, ліжок та аксесуарів для сну у місті Львів, Київ
×