Деловая сеть Львов
Компании:3 340
Товары и услуги:115
Статьи и публикации:23
Тендеры и вакансии:0

Як правильно вибрати ортопедичний матрац
Информация может быть не достоверна

Як правильно вибрати ортопедичний матрац
26.07.2017
Ортопедичні матраци від Sleep&Fly - подаруєте собі комфортний сон! Ми розкажемо як вибрати кращі матраци від виробника Sleep&Fly

     Міцний і здоровий сон - запорука такого ж міцного здоров'я, прагне кожен, хто піклуватися про свій повноцінний відпочинок, і комфорт спального місця. Ортопедичний матрац - сучасна і спільна розробка дизайнерів і лікарів-ортопедів. Вона дозволяє кожній людині потурбуватися про здоров'я своєї спини, щоб хребет знаходився в правильному положенні, а м'язи були повністю розслабленими.

     Українська компанія Sleep&Fly випускає ортопедичний матраци в широкому асортименті і її моделі, створені з екологічно безпечних і інноваційних матеріалів, можна назвати "королівським ложем" для сну! І при цьому, купити матрац ортопедичний від цього виробника можна за дуже доступною ціною. Чи виберете ви бюджетну модель або виріб класса-люкс цього популярного бренду, у будь-якому випадку, ваша купівля буде вдалим і вигідним вкладенням грошей!

Ортопедичні матраци від Sleep&Fly - подаруєте собі комфортний сон!

Уникальні матраци sleep fly виробляються на європейському устаткуванні і тільки з кращих матеріалів. Вони мають як ортопедичний, так і анатомічний ефект, і зберігають правильне положення хребта, повністю повторюючи контури тіла людини. І це дозволяє повністю позбавитися від головних болів і мігрені, болів в спині, відчуття тяжкості, втоми.

     Матраци ортопедичні Sleep&Fly можуть бути односпальними або двоспальними і мають дві різні основи - пружинні блоки "Боннель", що відносяться до бюджетного варіанту і дорожчі матраци з блоком незалежних пружин, - "Pocket Spring". Безпружинні матраци складаються з пінополіуретанових плит або натурального латексу. Вони доповнюється унікальним матеріалом, з ефектом "пам'яті". До достоїнств матраців можна віднести:

  1. екологічну чистоту і гипоаллергенность матеріалів;
  2. міцність і надійність, довгий термін служби;
  3. особливу обробку жакардових чохлів, і пробіотичне просочення, яке захищає їх від пилового кліща;
  4. наявність двох різних сторін в чохлі "зима/літо", які дозволяє відпочивати з комфортом в літній час, і спати в зігріваючому теплі - взимку;
  5. гарантію якості на кожен виріб.

     До цього можна додати і можливість вибору жорсткості поверхні матраца. Жорсткіша сторона доповнюється шаром кокосової койры - натуральним і безпечним матеріалом. Надійний металевий каркас матраців, підвищує їх термін служби, і захищає від швидкої деформації.

Matroluxe, матраци - якість, надійність і доступна ціна!

     На меблевому ринку, ортопедичні матраци Україна, як виробник цього товару, вже змогла зайняти свою нішу, випускаючи високоякісну продукцію, що відповідає сучасним європейським стандартам. І до однієї з вітчизняних компаній, яка заслуговує на увагу, відноситься і фабрика по виробництву ортопедичних матраців Matroluxe.

     Вони недорогі, і орієнтовані на вітчизняного покупця. І при невеликому вкладенні грошей, ви отримуєте якісне і краще місце для сну. При створенні матраців, використовується тільки екологічно чиста сировина і міцна основа, що має анатомічні і ортопедичні властивості, а дизайн чохлів, робить їх універсальними моделями, відповідними до будь-якого інтер'єру будинку.

Як вибрати собі ортопедичний матрац?

     Перед тим, як купити матраци онлайн, в інтернет-магазині Планета матраців, визначитеся з сумою, яку ви готові на нього витратити, і вашими вимогами до виробу. Чи хочете ви, щоб він був одностороннім або двостороннім, з ефектом "зима/літо", яка жорсткість матраца вам потрібна? І яке навантаження(вага) виявлятиметься на матрац.

     Ортопедичні матраци Київ, як великий мегаполіс, пропонує в найширшому асортименті, і матраци ортопедичні, можна вибрати з самих різних моделей, з різними наповнювачами і модифікаціями. Головною умовою, яка має бути у вас на першому місці, - ця ваша зручність і здоровий сон!

посмотреть все (5)

Другие статьи и публикации компании:

Широкий вибір матраців у Києві Широкий вибір матраців у Києві
Информация может быть не достоверна
Правильно підібраний ортопедичний матрац, звичайно, не вилікує вас ні від остеохондрозу, ні тим більше від хребетної грижі, але, проте, істотно поліпшить якість вашого життя...
01.08.2017
Ортопедичні матраци у великому асортименті у Львові Ортопедичні матраци у великому асортименті у Львові
Информация может быть не достоверна
Щоб людина добре працювала і почувала себе добре йому просто необхідно відпочивати не менше 8 годин на добу.
01.08.2017
На чому реально заощадити при покупці матраца? На чому реально заощадити при покупці матраца?
Информация может быть не достоверна
Економія грошей при покупці матраца. Як правильно економити при покупці матраца
25.07.2017
Купуємо високоякісний матрац Мемо-ролл Купуємо високоякісний матрац Мемо-ролл
Информация может быть не достоверна
Матрац Мемо-ролл плюси та мінуси, кращі ціни на матрац мемо ролл у інтернет магазині Комфорто!
24.07.2017

Статьи и публикации других компаний:

KAVERS - Якісні меблі для вашого будинку KAVERS - Якісні меблі для вашого будинку
Информация может быть не достоверна
Кращі меблі для дому, шафи купе, кухні, матраци, ліжка пропонує компанія KAVERS
26.07.2017
Информация о продавце
  • +380 (097) 080-18-11
  • м. Львів вул. Б. Хмельницького 212
  • komforto.com.ua
Інтернет магазин ортопедичних матраців, ліжок та аксесуарів для сну у місті Львів, Київ
×