Деловая сеть Львов
Компании:3 340
Товары и услуги:115
Статьи и публикации:23
Тендеры и вакансии:0

На чому реально заощадити при покупці матраца?
Информация может быть не достоверна

На чому реально заощадити при покупці матраца?
25.07.2017
Економія грошей при покупці матраца. Як правильно економити при покупці матраца

                                                                      Наповнювачі і кількість пружин на квадратний метр - два найважливіші чинники, один з яких слід зробити пріоритетним

     Бажання заощадити - це природне прагнення споживача. Проте в деяких випадках зайва економія може або понизити комфорт користування новою річчю до мінімуму, або стати причиною повторних і незапланованих витрат. Із зрозумілих причин цього ніхто не хоче. Поговоримо про ортопедичні матраци і про те, як витратити менше при купівлі цього виробу, але не вдатися до крайності?

     Якщо ви звернете увагу на цінники в профільному магазині матраців, ви побачите, що вартість виробу безпосередньо залежить від його розміру. В той же час не рекомендується економити на габаритах матраца. Краще переплатити і купити матрац на 10 сантиметрів ширше, зате користуватися їм з комфортом. Довжину матраца також краще не урізувати - вона повинна перевищувати ваше зростання на 10 сантиметрів мінімум.

      Якщо ви зупинили вибір на пружинному матраці, не прагнете купити найдешевший варіант - матрац на залежному блоці Боннель. Для матраців з цим типом пружин характерний "ефект гамака", вони не забезпечують здорову підтримку тіла під час сну. Краще купити матрац потрібної вам жорсткості і з урахуванням вашої ваги взагалі без пружин або з недорогими незалежними пружинами TFK. З підвищенням числа пружин на квадратний метр виробу буде рости його вартість.

     Наповнювачі - ще один чинник, який безпосередньо впливає на ціну. Самим бюджетним матеріалом в матрацному виробництві є поролон низької і середньої щільності. Такі матраци підійдуть для періодичного використання - на дачах, на знімних квартирах і так далі. Недорогими матеріалами штучного походження наступної цінової категорії вважаються штучний латекс, струттофайбер, бікокос. Ці матеріали вже можуть забезпечити правильну підтримку тіла відповідно до вашої ваги і віддань перевазі над жорсткості поверхнею.

     Не рекомендується економити відразу і на наповнювачах, і на пружинах. Вирішіть, що для вас важливіше і виберіть модель з простими пружинами, але з якісним штучним латексом, кокосом або ж виберіть недорогих наповнювачів в комплекті з хорошими незалежними пружинами. Не рекомендується купувати звичайні моделі, якщо ваша вага перевищує 90-100 кілограм. Краще переплатити і купити матрац з посиленою конструкцією.

      Якщо ви хочете заощадити на купівлі матраца, рекомендується стежити за новинами і акціями на нашому сайті. В період сезонних знижок і розпродажів у вас з'явиться можливість придбати матрац з поліпшеними експлуатаційними властивостями за ціною звичайних моделей.

посмотреть все (5)

Другие статьи и публикации компании:

Як правильно вибрати ортопедичний матрац Як правильно вибрати ортопедичний матрац
Информация может быть не достоверна
Ортопедичні матраци від Sleep&Fly - подаруєте собі комфортний сон! Ми розкажемо як вибрати кращі матраци від виробника Sleep&Fly
26.07.2017
Купуємо високоякісний матрац Мемо-ролл Купуємо високоякісний матрац Мемо-ролл
Информация может быть не достоверна
Матрац Мемо-ролл плюси та мінуси, кращі ціни на матрац мемо ролл у інтернет магазині Комфорто!
24.07.2017
Широкий вибір матраців у Києві Широкий вибір матраців у Києві
Информация может быть не достоверна
Правильно підібраний ортопедичний матрац, звичайно, не вилікує вас ні від остеохондрозу, ні тим більше від хребетної грижі, але, проте, істотно поліпшить якість вашого життя...
01.08.2017
Ортопедичні матраци у великому асортименті у Львові Ортопедичні матраци у великому асортименті у Львові
Информация может быть не достоверна
Щоб людина добре працювала і почувала себе добре йому просто необхідно відпочивати не менше 8 годин на добу.
01.08.2017

Статьи и публикации других компаний:

KAVERS - Якісні меблі для вашого будинку KAVERS - Якісні меблі для вашого будинку
Информация может быть не достоверна
Кращі меблі для дому, шафи купе, кухні, матраци, ліжка пропонує компанія KAVERS
26.07.2017
Информация о продавце
  • +380 (097) 080-18-11
  • м. Львів вул. Б. Хмельницького 212
  • komforto.com.ua
Інтернет магазин ортопедичних матраців, ліжок та аксесуарів для сну у місті Львів, Київ
×