Деловая сеть Львов
Компании:3 340
Товары и услуги:115
Статьи и публикации:23
Тендеры и вакансии:0

Широкий вибір матраців у Києві
Информация может быть не достоверна

Широкий вибір матраців у Києві
01.08.2017
Правильно підібраний ортопедичний матрац, звичайно, не вилікує вас ні від остеохондрозу, ні тим більше від хребетної грижі, але, проте, істотно поліпшить якість вашого життя...

     Правильно підібраний ортопедичний матрац, звичайно, не вилікує вас ні від остеохондрозу, ні тим більше від хребетної грижі, але, проте, істотно поліпшить якість вашого життя, забезпечуючи вашому хребту повноцінний нічний відпочинок. Не можна купувати абстрактно ортопедичний матрац. Він стане тільки в ідеальному поєднанні з вашим хребтом. Для того ж щоб вибрати ідеальний матрац на нім потрібно полежати. Про те, як вибрати матрац в Києві трохи пізніше, поки про технології.

     Ортопедичні матраци бувають пружинні і безпружинні. Пружинні складаються з пружинного блоку і прошарків. Пружинні блоки у свою чергу поширені залежні і незалежні. Залежні блоки боннель - це всім відомі матраци эконом-класса, в яких пружини сполучені дротом між собою. Це швидше просто пружинний, але не ортопедичний. Серед його переваг - хороша вентиляція і довговічність. Незалежні блоки - це коли кожна пружинка в окремому чохольчику, а то ще і в приталеній т.з. скляночці.

     Чохли з'єднуються в стрічку, а стрічки проклеюються один з одним. Натиснення однієї пружини не тягне деформації сусідніх. Такий матрац дуже добре підтримуватиме ваші частини тіла уві сні. Незалежні пружини - це, мабуть, краща модель, що сама, що купується. Пружинні блоки Multipocket жорсткіші і краще відпрацьовують контур тіла, але і дорожчі.

Згори пружин кладуть шари пенополиуретана, латексу або поролону для зм'якшування поверхні. Меморіформ - матеріал, що запам'ятовує форму, м'який, в'язкий з ефектом пластиліну. За пару секунд підлаштується під ваші параметри. Має противопролежневий ефект, покращує комфортність. Повсть використовується просто для поліпшення м'якості.

     Кокосові матраци на основі кокосової койри діляться на латексоскріплені і голкопробивні. Голкопробивні-кокосові по-справжньому жорсткі, але наповнювач кришиться. Латексоскріплені складаються з довгих волокон кокосового горіха і латексу дійсно ортопедичні, завдяки міцності і жорсткості характерної кокоси і пружності характерній для латексу.

    Безпружинні складаються з моноблока або з різних шарів. Найбільш популярні з латексу, поролону, синтепона або ППУ. Оптимальні матраци такого типу - це латекс і кокосова койра для жорсткості. Дуже цікаві матраци з латексу з мультизоністю - різною мірою жорсткості під різні частини тіла. Ці матраци гігроскопічні, екологічні, дуже комфортні і гипоаллергенні. Структура такого матраца схожа на бджолині стільники. Ці матраци довговічні, можуть прослужити до 20 років.

Матраци необхідно придбавати в Києві, враховуючи багато параметрів:

  • вік. Дітям до 12 років і дорослим після 60 рекомендуються гіпоалергенні безпружинні матраци. Пружинні при навантаженнях дрібно вібрують, що украй не корисно зростаючим організмам і хворому хребту людей похилого віку. Людям середнього віку рекомендуються кращі пружинні матраци з незалежними блоками, з пружинами упакованими в склянку. При цьому, чим більше пружин у блоці тим краще.
  • вага. Якщо ви важите більше 90 кг вибирайте з кокосовою койрой або кінським волосом. Вони перешкоджають просіданню блоку під вагою.
  • для двох. Якщо у пари різниця у вазі ощутима, потрібно купувати матрац з max кількістю пружин. Для таких варіантів ідеальні моделі пружина в пружині, які забезпечать автономність стискування, і друга людина не прокидатиметься від рухів партнера.
  • боннель. Все-таки незручний і некомфортний матрац, який повністю провалюватиметься під вашим тілом.
  • штучні наповнювачі нічим не гірші за натуральні аналоги. Гіпоалергенні, гігроскопічні, комфортні, ніяких вад.
  • ортопедичний - це той, що підтримує вашу кістково-м'язову систему, спати на якому вам понад усе комфортно.
  • Матраци з пам'яттю - на любителя. Не усі люблять, коли матрац знижує тиск у відповідь, може вам до душі пружність.
  • жорсткість. Спробуйте двосторонній: м'яку сторону для зими, а жорстку для літа.
  • чохли. Не забувайте про чохли. Краще вибирайте жаккард - він міцний, зносостійкий, практичний і гігієнічний.
посмотреть все (5)

Другие статьи и публикации компании:

На чому реально заощадити при покупці матраца? На чому реально заощадити при покупці матраца?
Информация может быть не достоверна
Економія грошей при покупці матраца. Як правильно економити при покупці матраца
25.07.2017
Як правильно вибрати ортопедичний матрац Як правильно вибрати ортопедичний матрац
Информация может быть не достоверна
Ортопедичні матраци від Sleep&Fly - подаруєте собі комфортний сон! Ми розкажемо як вибрати кращі матраци від виробника Sleep&Fly
26.07.2017
Купуємо високоякісний матрац Мемо-ролл Купуємо високоякісний матрац Мемо-ролл
Информация может быть не достоверна
Матрац Мемо-ролл плюси та мінуси, кращі ціни на матрац мемо ролл у інтернет магазині Комфорто!
24.07.2017
Ортопедичні матраци у великому асортименті у Львові Ортопедичні матраци у великому асортименті у Львові
Информация может быть не достоверна
Щоб людина добре працювала і почувала себе добре йому просто необхідно відпочивати не менше 8 годин на добу.
01.08.2017

Статьи и публикации других компаний:

KAVERS - Якісні меблі для вашого будинку KAVERS - Якісні меблі для вашого будинку
Информация может быть не достоверна
Кращі меблі для дому, шафи купе, кухні, матраци, ліжка пропонує компанія KAVERS
26.07.2017
Информация о продавце
  • +380 (097) 080-18-11
  • м. Львів вул. Б. Хмельницького 212
  • komforto.com.ua
Інтернет магазин ортопедичних матраців, ліжок та аксесуарів для сну у місті Львів, Київ
×